Disciplines

Een huis of bedrijfsruimte laten (ver)bouwen, is voor u geen dagelijkse bezigheid.
Wij kunnen ons dus voorstellen dat u zich afvraagt hoe dit precies in zijn werk gaat.
Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek leggen we u dit graag uit.

Begeleiding in het hele traject, van eerste idee tot en met de oplevering, staat bij Bouwbedrijf J. Nat & zn.  hoog in het vaandel. Wat het bedrijf kan doen voor de opdrachtgever, wordt ook gedaan.
Zo kunnen de bouwaanvraag, benodigde onderzoeken en vergunningaanvraag door het bedrijf worden verzorgd. Een goede communicatie heeft alle aandacht, zodat alle betrokken partijen weten wat er speelt en er ook snel en flexibel op tussentijdse wijzigingen kan worden ingespeeld.
En uiteraard vindt voor de oplevering van de woning of het bedrijfspand een inspectie plaats door de opdrachtgever, samen met een van de medewerkers van Bouwbedrijf J. Nat & zn. .

Niets wordt aan het toeval overgelaten en zo hoort het ook.

Bouwbedrijf J. Nat & zn. weet als geen ander dat woonwensen of de eisen die aan een bedrijfspand worden gesteld, heel persoonlijk zijn en van klant tot klant totaal verschillend kunnen zijn. De organisatie is erop ingesteld om aan deze individuele wensen tegemoet te kunnen komen.
Tijdens het introductiegesprek met de opdrachtgever, worden diens wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden uitgebreid geïnventariseerd. Vervolgens worden deze getoetst aan de mogelijkheden, waarbij de volgende factoren een rol kunnen spelen: 

 

• De stijl en vormgeving, rekening houdend met de eisen in het bestemmingsplan van de gemeente;
• De gewenste indeling. Gaat het om een woning, dan hangt het uiteraard af van persoonlijke wensen.
• De maatvoering en de ligging van de betreffende bouwkavel, in verband met zoninval;
• Het budget waarbinnen de wensen en eisen gerealiseerd moeten worden.

 

Zijn deze factoren helder, dan wordt een schetsplan gemaakt.

Voldoet dit aan de verwachtingen van de opdrachtgever, dan wordt een definitieve offerte gemaakt. Wordt ook hierover overeenstemming bereikt, dan kan het contract getekend worden en gaat Bouwbedrijf J. Nat & zn. zo snel mogelijk aan de slag. Eerst worden de benodigde vergunningen aangevraagd en eventuele onderzoeken uitgevoerd.
In deze fase van voorbereiding kan de opdrachtgever, eventueel op advies van één van de bouwkundigen van het bedrijf, de stenen, dakpannen, het sanitair en overige bouwmaterialen selecteren.

Bouwbedrijf J. Nat & zn.  werkt met vaste onderaannemers, waarmee al vele jaren lang zaken worden gedaan. Een garantie voor kwaliteit en bovendien de zekerheid dat de materialen tijdig worden geleverd, zodat niets een vlot en efficiënt verloop van het bouwproces in de weg zal staan.

Contact
Oterlekerweg 2d
1841 GP Stompetoren
Tel. 072 - 5039248
Fax. 072 - 5039770
info@natenzn.nl
Informatie
Wilt u meer informatie ontvangen vraag dan nu vrijblijvend onze informatiemap aan. Aanvragen

Projecten