Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen betekent energiebesparend en milieuvriendelijk bouwen!

Bouwbedrijf J.Nat & zn. b.v. is reeds enige tijd bezig met het ontwikkelen van nieuwbouwplannen waarbij er duurzaam en milieuvriendelijk wordt gebouwd.

Bouwbedrijf J. Nat & zn. b.v. probeert zich te onderscheiden door het vizier op de toekomst te richten.
Met het oog op de toekomst is inmiddels “ Duurzaam” het sleutelwoord.
Met de huidige eisen en regelgeving en kijkend naar de toekomst, is duurzaam bouwen niet meer weg te denken. Steeds meer worden er, vanuit de gemeenten en woningbouwcorporaties, eisen gesteld aan het duurzaam bouwen.
Bouwbedrijf J. Nat & zn. b.v. wil hier graag zijn steentje aan bijdragen, want naast dat zij in 2004 een nieuw bedrijfspand betrokken, waarbij er als een van de eerste projecten warmte uit de grond werd gehaald en stoken op gas tot het verleden behoorde, probeert Bouwbedrijf J. Nat & zn. nu ook weer een voorloper te zijn op het gebied van “ groene energie’’.
Bouwbedrijf J. Nat & zn. b.v. heeft voor zichzelf een energieneutrale omgeving gecreëerd door in hun eigen energiebehoefte te voorzien door het plaatsen van maar liefst 205 stuks zonnepanelen op het dak van haar bedrijfsgebouw. De opgewekte ‘groene’’ energie wordt dan teruggeleverd aan het net, waardoor er een energieneutrale situatie ontstaat. Kortom Bouwbedrijf J. Nat & zn. b.v. voorziet in haar eigen energiebehoefte.

Doordat het bedrijfspand van bouwbedrijf J. Nat & zn. b.v. geen gasaansluiting heeft, omdat een monovalant warmtepompsysteem de verwarming verzorgt, kan men spreken over een CO2 vrije bedrijfsvoering op de bedrijfslocatie.

De totale investering in het zonnepaneelsysteem heeft een terugverdientijd van 8 jaar bij een energie-prijsstijging van 7,8% per jaar (gebaseerd op de energieprijsstijgingen van de laatste 10 jaar).
Na 25 jaar heeft de zonnepaneelinstallatie zichzelf 4,5 keer terugverdiend.

Met het oog op de toekomst probeert Bouwbedrijf J. Nat & zn. b.v. op deze manier bij te dragen aan een groene en duurzame manier van het omgaan met energie.
Kostenbesparend en CO2-neutraal!!!!!

Bouwbedrijf J.Nat & zn. b.v. bouwt, niet alleen voor U, maar ook voor zichzelf duurzaam!
Door duurzaam te bouwen wordt er voorzien in comfort, energiebesparing en een “groen” milieu, en dat heeft Bouwbedrijf J.Nat & zn. b.v. hoog in het vaandel staan!!!

Contact
Oterlekerweg 2d
1841 GP Stompetoren
Tel. 072 - 5039248
Fax. 072 - 5039770
info@natenzn.nl
Informatie
Wilt u meer informatie ontvangen vraag dan nu vrijblijvend onze informatiemap aan. Aanvragen

Projecten